Relats Conjunts 4 La Persistència de la Memòria

 

 LA PERSISTÈNCIA DE LA MEMÒRIA Salvador Dalí 1931

 No podia ser… el rellotge s'estava desfent… el temps s'aturava i tornava a engegar… s'accelerava i frenava tot en un mateix instant. De sobte tot tornà a la normalitat, el rellotge era al seu lloc, la pipa era al seu lloc i ell es trobava estirat a terra amb la mirada perduda en un punt més enllà del sostres de l'habitació. En aquell moment ell recordà la conversació:

– Fina, tinc la sensació de que tot resta aturat, no em moc, tot està quiet, tot el que veig no es mou… El món s'ha parat… Tot és quiet… No hi ha progressió…

– T'equivoques Manel…

– Tu tambè et poses en contra meva… És que sóc l'únic que ho veu…

– El temps, Manel, el temps. El temps sempre es mou mai resta aturat, nomès la memòria pot frenar el pas del temps però mai el podrà aturar.

 

 

La meva aportació a Relats Conjunts. Aquest relat arriba una mica tard però és igual… Espero que es vagin publicant els relats que vaig escribint que els hi estic ficant dates diferents perquè ara que tinc temps els faig i sinò s'em quedaran al tinter i no podré fer-los i me sabria greu.

Apa, fins aviat i que no us estripin els gecs!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Relats Conjunts 4 La Persistència de la Memòria

  1. l’estabilitat, la pau, la democratització i el progrés econòmic que comporta el procés d’integració europea i apunta a les aportacions que Catalunya pot fer en aquest progrés. Per aquest motiu, Royo advoca per un enfortiment de l’europeisme en el discurs catalanista evitant atribuir a Europa les conseqüències del desencaix de Catalunya a l’Estat espanyol.

  2. Al nostre poble hi ha un parc amb aquest nom, però sabem qui era realment en Prudenci Bertrana

  3. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.